Jos voittaisin lotossa...

Tällä kertaa hiukan haaveillaan. Mitä tekisin jos voittaisin sen jättipotin, 13,3 miljoonaa tai edes 1 miljoonan, lotossa? Aika perinteinen ja tylsäkin postauksen aihe, mutta oma haaveeni voi monen mielestä olla sen verran erikoinen, että koen aiheen mielenkiintoiseksi ja ajatuksia herättäväksi. :)

En koskaan ole ollut innostunut yrittämisestä, enkä varsinkaan oman yrityksen perustamisesta. Perheelläni on kaksikin erilasita yritystä ja lisäksi meitä on kaksi PartyLite- konsulttia perheessä (minä ja äiti.) Joten yrittämistä ja yrittäjyyttä on minulle tullut tarpeeksi, tai ainakin siltä minusta on aina tuntunut. Silläpä lotto unelmani onkin hullun kurinen.

Sillä jos voittaisin sen jättipotin perustaisin oman yrityksen. :) Pienen käsityö kahvilan lähelle toria.

Paikkani ei olisi tavallinen kahvila eikä myöskään tavallinen käsityökauppa. Tarjoaisin kahvilapalvelut, käsityötarvikkeet, valmiita käsitöitä sekä seinät käsityö/taiteenharrastajille näyttelyiden pitämistä varten. Seinille voisi tuoda valokuvia, taidokkaita neule/virkkaus/kudonta-töitä, perinteisiä kuvataiteen teoksia vai miksipä ei vaikka kierrätystaidetta. :)

Kahvilassani olisi aina tilaa tehdä omia käsitöitä, paikka josta voisia hakea inspiraatiota uusia projekteja varten, ehkä kysyä neuvoa jos oma projektissa on ongelmia, juoda vain kuppi kahvia, nauttia työpäivän jälkeinen rentouttava viinilasi tai nauttia vain tuttavan tai tuntemattoman taiteesta ja seurasta.

Haluaisin kahvilaan juuri tällaisen fiiliksen.
Eri pari kalusteita ja avaraa tilaa levittäytyä juomaan kahvia
ja neulomaan.

Kaupan puoli tuskin olisi näin iso. Mutta paljon värejä toki.
Ehkä palveluihin voisi lisätä tarvikkeiden tilaus mahdollisuuden?

Tämän kahvilan kalustoon ihastuin ja seinän "sotkuinen" taideteos fiilis on hieno.
Ehkä kahvilassa voisi olla yksi seinä johon voisi tehdä tilataidetta.
Seinää voisi muuttaa aina vuoden ajan ja fiiliksen mukaan.
Sen voisi maalata uudestaan ja uudestaan, joko itse tai ulkopuolinen halutessaan. :)
Tämä kuva kuvaa hyvin galleria ajatustani.
Lisäksi sohva on kiva. Mikäpä olisi parempi paikka istahtaa
viinilasin ja neuleen kanssa kuin hiukan nukkaantunut sohvan nurkka.

Sellainen on minun haaveeni. Toki yrityksen perustamisen rinnalla ovat perinteiset haaveet, uusi auto ja oma koti, mutta kyllä minulle suurin lotto- haave on tuo "Käsityökahvila." Se olisi eräänlainen sijoitus ja mahdollisuus kasvattaa voittamaansa pottia.

Tämä yritys jää siis todennäköisesti haaveeksi, mutta kuka sitä koskaan tietää mihin elämä vie. Tällä hetkellä opiskelejn (ja haluan) ensihoitjaksi, en kahvilayrittäjäksi, mutta jos yrityksen joskus perustan se olisi tällainen.

ps. Kuvat on googlen kuvahaualla netistä haeskeltuja inspiraatiokuvia.
pps. SNEAKPEEK... Seuraavalla kerralla luvassa niitä valmistuneita neuleita... Toivottavasti. :P

Kommentit