Suunnitelmien muutos...

Viimekertaisesta sneak peekistä päätellen olisi voinut luulla aiheeksi villasukat ja se oli tarkoituskin. Kunnes tajusin, että kaikki villasukkani ovat p.laaksossa remontin keskellä, kesän ajan varastossa. Mutta syksyllä sitten. :)

Joten ajattelin avata vähän kuinka jaksan päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen jatkuvasti heilutella puikkoja ja mistä inspiraatioita syntyy. :)

Ensinnäkin olen aina rakastanut nähdä oman työnsä/harrastuksensa jäljen. Saada luotua itse jotain konkreettista. Neulomalla oman käden jäljen näkee heti ja se on harrastus joka kulkee aina mukana. Lisäksi neulon paljon muille ihmisille, joulu- ja syntymäpäivä lahjoiksi. Myös tilauksesta, mutta lähinnä lahjoiksi. Tuolla tavalla neulottavaa riittää aina. Tälläkin hetkellä teen ensi joulun lahjoja sukulaisille ja ystäville. :p

Inspiraatiota taas löytyy monestakin paikasta. Värimaailman neuleisiin löydän 90% valmiina olevien lankojen pohjalta. Varsinkin sukkiin, lapsiin ja muihin pienempiin neuleisiin käytän aina ensin jo olemassa olevat langat. Mutta välillä inspiraatioita löytyy yllättävistäkin paikoista, kuten viimeksi.


Yllä olevista huiveista yläreunassa olevan huivin ( jälleen keskeneräinen tai itse asiassa molemmat kesken :p) langat ja ohjeen löysin Lidlistä. :) Tuokin huivi todennäköisesti pääsee jonkun ystävän kaulaan ensi jouluna. ;)

Sitten vielä loppuun vilaus minun uudesta tukasta. :))



Sneak peekkiä ette saa sillä tällä kertaa inspiraatio kirjoittamisen suhteen hakusassa. Vaikka kukapa tietää vaikka saisitte kuvia valmistuneista neuleista, olettaen että viimeistelen niitä joku ilta. :)

Kommentit

  1. Meikä voisi seuraavaksi tilata sinulta uudet villasukat :P

    VastaaPoista
  2. Toki toki. :) Kerrot vaan jalan koon, värin ja onko raita tai muita kuvio toiveita. :) Mm pitsineule sukat onnistuu. :) Ja toki sit kuvat tänne valmiista sukista asiakkaan jalassa. :p

    VastaaPoista

Lähetä kommentti