1. etappi lähestyy

Pikku hiljaa alkaa pelko hiipiä takalistoon sillä huomenna ois SuperDieetin ensimmäinen viikko takana ja sehän tarkoittaa mittausta ja punnitusta. :/

Virallisestihan nettivalmennus alkoi maanantaina 5.5., mutta minä otin varaslähdön ja aloitin jo perjantaina (2.5.). Siitä innostuneenahan kävin jo maanantaina vaa'alla ja se oli virhe sillä aloituksesta oli tullut +1 kilo painoa. Joten ymmärrätte varmaan miksi huominen kauhistuttaa. Mutta luottavaisin mielin olen kaikesta huolimatta. Sillä...

Usein kyseisen dieetin ensimmäisellä viikolla paino hiukan nousee. Eräät vanhat farkut mahtuivat kunnolla jalkaan pitkästä aikaa. Ja muutenkin olo on parempi. :) Varsinkin tänään töissä. Virtaa olisi riittänyt vaikka mihin. Ja töiden jälkeen kotona armoton ruoan laitto vimma.

Viikkohan on mennyt enemmän kuin tiiviisti joko syödessä, lenkillä, ruokaa laittaessa, treenatessa ja töissä. Eli elämä on dieettiä ja töitä (kouluvuoden viimeinen työharjoittelu), mutta jos ja kun kerran tuloksia syntyy nii sitten olen tyytyväinen tähän. :)

Tässäpä muutama kuva ruoanlaitto hetken tuloksista. :) Reseptejä laitan jos joku haluaa niitä kuulla. Eli kommenttikentässä voipi niitä kysellä. ;)

Tämän päivän päivällinen: katkarapuwokki ja kananmunan valkuaista. :)
Pakkaseen menossa katkarapuwokki jemmaan tulevaa varten.
Huomisen lounas: jauhelihapihvi, kananmunanvalkuaista, kesäkurpitsawokkia. *slurp*
Uunissa tulossa, pakkaseen menossa jauhelihapullia jemmaan.
Kiireen tullessa hyvä olla valmiina niin ei tule tarvetta lipsua tarkoita ruoka määristä tai aineista. 
Iltapalaksi minun herkkua, rahkaa mehukeitolla ja ruisleseillä. :P
Pahoitteluni rumista kuvausastioista.. Ruoat menossa joko pakkaseen tai evääksi.. :)

Mutta nyt valmistautumaan päivän pientä aerobista varten eli siis rullaluistelulenkille Murun kanssa. :) <3

Kommentit