Hellettä, herkuttelua ja KAUHEE NÄLKÄ

Dieetin neljäs viikko pyörähti käyntiin eli ekan kuusviikkosen urakan puoli väli ois ylitetty. Puntarissa eikä senteissäkään ole tapahtunut radikaalia muutosta reiluun viikkoon, mutta voi että tätä oloa ja omaa peilikuvaa. :) Ihanan kevyt olo ja peilikuvaansa viitsii jopa katsoa. Lisäksi tavoitehousuista ekat meni jalkaan kauniisti. :)

Viime viikon helteissä tuli tehtyä aika fyysistä duunia monenakin päivänä ja tietty sykemittari mukana. ;) Peltotöissä meni semmoset 350-400 kaloria tunnissa. Kun päivän painaa tolla kulutuksella nii ei paljon treeniä tarvita. Lisäksi sain pienen rusketuksen (lue: punaiseksi palaneen) pintaan töiden ohessa. :)

Sit viikonloppuna oli tankauspäivä. Ei todellakaan ollu nälkä ja sai syödä herkkuja ihan luvan kans. Meinas kyl epätoivo iskee oli sitä ruokaa niin paljo, mut kyl vaa oli leipä, jäde ja namit hyvää. :)

Nyt sit onkin alkuviikkosta kärsitty armottomasta väsymyksestä ja nälästä. 2,5 h joka on minimi ruokailuväli tuntuu nälkävuodelta ja neljältä illalla ois jo valmis vällyjen väliin. Mutta jospa se ois sen merkki että kroppa polttaa sitä kuuluisaa ihraa sitäkin vauhdikkaammin. :p

Mut nyt kattomaan Game of thronesia ja polkemaan crosstraineria. :)

Kommentit