Hiukan takkuvaa..

Ekat oikeat "repsahdukset/lipsumiset" tapahtu noin viikko sitten äitienpäivänä ja sitten pitkin viikkoa muutamana päivänä. Äitienpäivänä meni tilkka punaviinia ja äidin raparperipiirakkaa. Sitten viikolla parinapäivänä töissä namuja ja viikonloppuna pari kahvileipää.

No ainakaan perjantaiaamuun mennessä ei ollut vaikutusta lipsumisilla sillä jälleen 1 kilo tippunut eli -2 kilossa ollaan nyt. Tulosten puolesta enkä muutenkaan kovin suuria tunnontuskia tunne sillä SD+ SD extra matkaa on kumminkin jäljell ävielä noin 10 viikkoa. :)

Viime viikolla sain aikaiseksi tehdä ekan AAMUaerobisen. Tiistai aamuna kello soi 4.20 ja 5.15. olikin jo 30 minuutin reippailu raittiissa aamusäässä takana. xD

Näin äkkiseltään kun 99% ruoasta on "puhdasta" eli kaikki on alusta asti tuoreista raaka-aineista tehty, tuntuu ettei muuta kerkeä tekemään kuin laittamaan ruokaa. Ja siitä taas huomaa miten huonosti sitä on ennen tullut syötyä.

Jospa tästä 12 viikon matkasta jäisi jotain jakossakin elämään. Uskon kyllä, että ainkain hiilareiden määrä vähenee huomattavasti.

Sitten muutama fiilistely kuva viikonlopun lenkiltä ja omalta kotisalilta. :)

"Jaksaa jaksaa" xD

Sisätossu :)
Kaikki tarpeellinen löytyy :)
Ja haba kasvaa
Tuttuakin tutumpi lenkki maasto
Vesamäen "aurinkoisilla rinteillä"
Juoksutossu <3

Kommentit