Hiukkasen kuulumisia

Nyt siis pientä päivitystä tämän bloggaajan arkeen. Seuraavalla kerralla sitten taas valloittavia neuleita. :)

Elämä meni siis aika uusiks elokuu alusta. Koulupaikasta taisinkin mainita. Eli pääsin Savonian ammattikorkeakouluun opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Pääsin siis varasijalta joten tieto kouluun pääsystä tuli todella myöhään. Mutta nyt on nelisen viikkoa ravattu Technopoliksen käytäviä ja Kuopion opiskelijaelämää öisin lähinnä Kauppakadulla.

Tänään sit pääsin ensimäistä kertaa tietyllä tavalla ihan oikean opiskelun makuun. Näin hyvin hämmentävän Kauppakadun Improbatur illan jälkeen.

Eli lääkehoitoa kirjan ja Moodlen muodossa...
Lisäksi elokuussa kävin jälleen KYS:issä tutkituttamassa jälleen vihoittelevaa polveani. Ja nyt 8.10. toivottavasti olisi jonkinlainen diagnoosi varmistumassa. Nähtävästi jotain reumaperäistä, mutta ei se minua kaada.

Sit mitä tapahtuu tällä hetkellä vapaa- ajalla. Erittäin tiukka painonpudotusta ja treenausta. 1.9. alkoi uusi dieetti ja 2,7 kiloa onkin jo pudotettu. Ja kauan haaveileman kuntosali jäsenyyden hankin samaan syssyyn ja nyt onkin tullut 2-4 kertaa käytyä treenailemassa. Ihan parasta puuhaa. Nyt masentaakin, kun aamu viiteen asti venähtäneen baari-illan jälkeen oli pakko jättää treeni välistä ja tyytyä illan jooga tuntiin.

Eli kuntosalin lisäksi käyn niin ahkerasti kuin aikaa riittää viikoittaisissa lavatanssi ja jooga treeneissä. Molemmat ovat ihan huippuja mutta tiistai ja keskiviikko illat vaan tahtovat kulua hiukan turhankin tiuhaan siellä Kauppakadulla...

Ja kuten varmaan voitte päätellä käsityöt on jääneet aika vähälle viime aikoina. Luennoilla varmasti alkaa tulosta tulla, kun kunnolla lähiopetus alkaa.

Loppuun vielä kuvaa meikäläisen uudesta lookista ja samalla toivottelen mukavaa syksyä seuraavaan kertaan asti. :)



Kommentit