Laihduttamisesta tulikin jotain ihan muuta

Nyt on kuulkaas ihmiset tapahtunut sellainen juttu, että minun laihdutusprojekti vähä kasvoin. Kilo tavoite kasvoi vain hiukan alkuperäisestä tässä syksyllä, mutta jotain muuta ja hyvin positiivista tapahtui korvien välissä tässä matkan varrella.

Alkuperäinen tavoitehan oli siis pudottaa 14 kiloa. Päästä samoihin kilolukemiin kuin sinä kesänä, kun sain yo-lakin ja tapasin nykyisen avopuolisoni. No nyt on tavoite päästä sen alle ja BMI noin 23. Toivottavasti joku päivä vielä pienempiin kilo lukemiin, mutta nyt alkuun tuo.

Mutta siis tämän lisäksi olen alkanut haaveilla lihaserottuvuudesta ja todella todella paljon paremmasta lihaskunnosta. En missään nimessä haaveile fitness-kunnosta, mutta olisi kiva näyttää siltä, että käy salilla, harrastaa liikuntaa ja välittää terveydestään ja ulkonäöstään.

Eli tällä hetkellä viikko ohjelmaan kuuluukin 5-7 erimuotoista treeniä. 3 kertaa pyrin käymään salilla, sitten lavatanssi ja joogatunnit sekä tarkoituksena olisi käydä Puijon portaita ravaamassa pari kertaa viikkoon. Aerobiset tuleekin todella tarpeeseen, sillä salilla alkoi tuntua, että nopeampaa tahtia treeniä tehdessä meinasi kunto loppua.

Edelleen siis 2.9. alkanut dieetti jatkuu. Kyseessähän siis pussikeitto/taso-ohjelma.
(Jos jota kuta kiinnostaa kyseistä dieettiä kokeilla nii minulta saa valmentajan yhteystiedot, joka kertoo mieluusti varmasti enemmän.) Tähän mennessä tulosta tullut nelisen kiloa ja nyt alkaa loppua vaatekaapissa päällä pysyvät vaatteet. Kaikki roikkuu ja vyöstä alkaa loppua reiät. Mutta eipä sitä voi ihmetellä kun 5 kuukauden aikana tytöstä on poltettu 9 kiloa rasvaa. :) Ja vielä siis kuutisen kiloa tämän ohjelman tavoitteeseen..

Tähän loppuu vielä muutama kuvatus. Salilta ja muualta.. ;)

Kamun kaa Puijjolla. :)

Sunnuntai lenkin varrelta

Sali pose pukkarista :)

Sali selfie loman aloitus treeneistä
Seuraavalla kerralla sit taas jotain ihan muuta. :) *pus*

Kommentit