Uusi viikko

Melkein hämmentää miten kaksi hyvin samanlaista viikko sisällöltään voi olla niin täysin erilaisia. Keskiviikon totaalista heikotusta ja väsymystä - joka kaatoi sängyn pohjalle illalla niin, että sekä porrastreeni, että jooga jäi väliin - lukuun ottamatta alkuviikko on mennyt suorastaan todella mukavasti. :)

No mikä tästä nyt sitten niin erilaisen on tehnyt. Treenit on sujuneet hyvin, ystävä yllätti minut erittäin positiivisesti, koulutehtäviä on saatu eteenpäin hurjasti ja jonkun aikaa vaivanneet huonot yö unet alkavat olla historiaa. :) Ja mikä tärkeintä, kotonakin on ollut paljon parempi fiilis.

Mutta siitä uudesta saliohjelmastahan minun piti teille kertoa.

Ohjelma on itselle "uusvanha." Tein tätä treeniä jonkun verran ennen armeijaan lähtöäni ja varusmiehille kai se on suunniteltukin.

Ohjelma on kolmijakoinen ja siinä on paljon irtopainoilla tehtäviä liikkeitä. 9 liikettä /päivä, 3sarjaa/liike ja 8-15 toistoa/ sarja. Ja kun yhdessä Suskin kanssa hikoilemme kyllä siinä alkuverryttelyineen menee reilu tunti. Mutta niin siinä saa mennäkin. Molemmilla meillä tavoitteena enempi vähempi painon pudotus ja kiinteytyminen. Siksi toistoja noinkin paljon. Ja tällä ohjelmallahan oman sykemittarin mukaan joka treenissä saa palamaan 400-500 kaloria. :)

Itse olen niitä ihmisiä joka nauttii, kun salitreenin aikana lihaksia polttaa ja seuraavana päivänä kipeät lihakset on onnistuneen treenin merkki. Eli no pain, no gain. Tämän vuoksi rakastankin tätä ohjelmaa erityisen paljon, kyllä nimittäin koskee, treenatessa ja välipäivinä. :P Vaikka mottonahan minulla on kulkenut syksyn ajan seuraava:


Tämän voimalla on syöty, treenattu, väännetty koulu tehtäviä ja kieltäydytty houkutuksista. Ja se toimii.  <3

Lyhyesti paino tilanteesta. Eli maanantaisessa punnituksessa oltiin vajaa puoli kiloa plussalla, mutta hyvänä vastapainona oli lihas/rasvaprosentti suhde muuttunut jälleen parempaan, eli lihakset +1% ja rasvat -1%. Suunta on oikea, kun saataisi vielä paino laskemaan niin, että päästäisi normi BMI:hin, sitten voisi hiukan huokaista.

Sitten pahoittelen, että en ole neulomisrintamalta antanut kuulua oikein mitään. Eli koko ajan jotain on puikoilla. Hetki sitten puikoilta tippui joululahjaksi menevä tuubihuivi ja tällä hetkellä tulossa itselle ohuen ohuet villasukat, 2.5 mm puikoilla aloevera- langasta. Ja joululahjoja olisi vielä iso kasa tulossa eli ennen joulua saatte vielä monta postausta lankamaasta. :)


Seuraavaan kertaan *pus*
Pitäkää lippu korkealla. :D

Kommentit