21 viikkoa...

Alunperinhän minulla tavoitteena oli päästä rantakuntoon mieheni ja minun ensimmäistä lomamatkaa varten. Ja nyt siihen lomaan on aikaa enää 21 viikkoa. <3

Kuten jo aikaisemmin kirjoittelin, tavoite on siis muuttunut laihduttamisesta kehonmuokkaukseksi ja kesäkuntoon 2015 on muuttunut kroppa kuntoon loppu elämää varten- projektiksi. Ja tähän on monta syytä.

Ensinnäkin rakastuin tähän ruokavalioon, kevyeeseen oloon ja liikkumiseen. Mutta sain myös hiukan huolestuttavia uutisia lääkäristä. Eli 7 vuotta enempi vähempi vaivanneen polven kipuilua takana ei olekaan se itse polvi, vaan lannerangassa oleva välilevytyrä. Ei kovin paha, mutta rappeutumaa on.

Tästä johtuen siis kropan kunnossa pitäminen tulee tulevaisuudessa olemaan todella tärkeää. Korsetin ylläpito ja muutenkin lihaskunnon tulee olla koko loppu elämän hyvä, että pysyn työkykyisenä ja mikä vielä tärkeämpää, liikunta- ja toimintakykyisenä.

Mutta siis. Vielä se 21 viikkoa aikaa tiputtaa painoa ja hankkia lihasta Kanarian uimarantoja varten.  :)

Tätä varten treeniohjelmat on suunniteltu pitkäjänteisesti tuota ajankohtaa ajatellen. Nyt marraskuun loppuun asti tällä saliohjelmalla. Sitten tarkoitus viettää viikon tauko, palautella kroppaa. Joulu/tammikuuksi tein juuri 7 viikon ohjelman, keskittyen niihin liikkeisiin, jotka ovat syksyllä jääneet vähemmälle, tai jopa loistaneet poissaolollaan.  Sitten helmi-maaliskuulla vielä kolmas ohjelma loppurutistukseksi, kesäkuntoon ohjelma runsaalla liikunta määrällä. :)

Myös ruokavalion suhteen tein ryhtiliikkeen. Cambridgen oheen otin vanhat SD: n ohjeet käyttöön. Eli kun saan aamupalan, lounaan ja päivällisen syödä "normiruokaa" niin syön ne Jutan ohjeilla joka gramman punniten. Ja kun cambrige urakka on tarkoitus lopetella marraskuun loppuun, jatkuu arki SD:n ohjeilla jouluun asti ja sitten "joulutauon" jälkeen jälleen niitä toteuttaen.

Eiköhän näillä päästä tavoitteeseen. Johon siis tällä hetkellä matkaa viitisen kiloa. Viime viikolla vaaka näytti sen verran reilusti vähemmän, että voin tuulettaa uuden kymmenluvun vuoksi. :D

Juu, mutta sellaista tällä kertaa. Eiköhän näillä tavoite saavuteta. :)

Ps. Minut löydät nyt myös Twitteristä, @PixhuNet

Kommentit