Aktiivisuus mania

Viime kerralla jo mainitsinkin uusimmasta hankinnastani, Polar Loop aktivisuus rannekkeesta. No, tässäpä hiukan mietteitä ensimmäisen viikon jälkeen.

Tässä päivän askeleet koulu päivän jälkeen. :)

TÄÄ ON IHAN PARAS VEKOTIN IKINÄ!!!! <3<3<3

 :DD Niinpä niin. Eli heti ekana päivänä päivityksen ja latauksen jälkeen ranneke lähti käyttöön. Ja siitä asti se onkin ollut ranteessa yötä päivää. Paitsi eilen, kun unohdin sen kouluun lähtiessä keittiön pöydälle lataukseen ja itkuhan siinä meinasi päästä, kun tajusin että kaikki päivän liikunta menee "hukkaan," kun ranneke ei mukana ole. Hölmöä tiedän. :D

Eli kyllähän tämä laite motivoi hurjasti liikunnan suhteen ja välillisesti myös syömisiin. Jos iltapäivällä alkaa näyttää, että aktiivisuus ei tule täyteen joutuu kyllä siivous tai lenkki puuhiin vielä illalla. Ei sitä halua antaa milliäkään periksi. Ja yllättävän helposti se aktiivisuus on loppu pelissä tullutkin.

Kävelen nykyisin kouluun (idiootti, kun en heti syksyllä tajunnut ettei kouluun ole kuin 30 min/3km kävely matka.... ), josta siis tulee 6 kilometriä yhteensä joka päivä. Siihen, kun lisää, että koulussa nousee rappusia jopa -1 kerroksesta 4 kerrokseen muutamankin kerran päivän aikana, kotona puuhastelee hiukan reilummin ja illalla käy vielä salilla on jopa 140% täysin mahdollinen tulos. :D

Koulumatkalta :>

Lisäksi on ollut todella mielenkiintoista seurata unen laatua, joka ei kyllä näytä paras mahdollinen olevan. Eli aina se 1-1,5 tuntia menee pyöriessä "levottomassa unessa." Eli yö unen pituudesta riippuen sitä oikeaa rauhallista unta tulee 80-90% koko yönunesta. Ja toki laskeehan tämä ihme laite myös kaloreita. Ja vielä pisteenä iin päälle...

Minullahan on ollut enempi vähempi kesäkuusta asti käytössä kalorilaskuri. Ja nyt, kun ranneke laskee kulutuksen koko vuorokaudelta on todella motivoivaa nähdä kuinka paljon niitä miinus kaloreita joka päivä tulee. :)

Tätä liikuntainnostusta on vain lisännyt rakkaan isäni joululahja. IceBug lenkkarit, eli nastalenkkarit. :) Nämä mahtavuudet ovat vedenpitävät ja niiden nastoitettujen pohjien myötä ei kaatumisvaaraa ole jäisemmälläkään säällä. Näissä tossuissa kouluun kävely sujuukin joka päivä kuin tanssi.

IcuBugit <3

Loppuun vielä kuva Suskin kanssa Glitter seikkailultamme, jossa päästiin testaamaan selfie-tikkua. Monelle turhake, mutta minulle musthave. Ihan loistava apukalu, jolla tulen (kunhan sen hankin) rikastamaan tämän blogin kuva maailmaa hurjasti.

Suoraan salilta tulleiksi aika Fressejä mimmejä. :D

Nyt kaikille mukavaa viikonloppua. :) Seuraavalla kerralla taas sitten jotain ihan muuta.

Kommentit