Luova tauko

Ihan alkuun pahoitteluni, että tällä saitilla on ollut vuoden vaihteessa niin hiljaista. Mutta tässäpä kuulumia tuolta ajalta. :)

Ihan alkuun 1.-4.12. olin Pietarissa koulun reissulla. Neljä päivää tutustuttiin Pietariin, rajakäytäntöihin, kulttuuriin ja mukavaan reissuporukkaan. Matka oli siis Discover By Russia- matka jonka Savonia meille tarjosi. Joka koulutusalalta pääsi muutama henki mukaan ja minä sitten parin muun tytön kanssa Tertan puolelta mukana.

Reissu oli mukava. Käytiin paikallisessa yliopistossa, Eremitaasissa, Nikolain palatsissa, asuttiin 5 tähden hotellissa Nevan rannalla ja syötiin ja juotiin hyvin. Tässä muutama kuva reissun päältä. :)






Kuvat kertokoon olennaisen matkasta. :)

Tuon reissun myötä tulikin pidettyä myös kauan suunniteltu ja tarpeeseen tullut treeni tauko. Tauon aloitin marraskuun viimeisellä viikolla ja pidin koko joulukuun eka viikon. Joulun ajan kävin sit vähän fiiliksen mukaan salilla, mutta pari kertaa koko ohjelma läpi kumminkin. Ja nyt sitten tammikuussa kun palasin normaali treeni rytmiin on virtaa ja intoa ollut todella hyvin, joten tauko teki tehtävänsä. :D

Joulun ajan olinkin maalla vanhempien luona. Kaiken kaikkiaan lähes kolme viikkoa tuli syötyä mamman joulupöperöitä, löhöiltyä ja teinpä muutaman päivän isän apuna töitäkin. Joten vuoden vaihduttua oli tämä tyttö virtaa täynnä. ;)

Nyt sitten vuoden vaihduttua aloitin sairaanhoitaja opintojen ensimmäisen työharjoittelun ja oli tarkoitus jatkaa Cambridgeä ja karistella viimeiset kilot pois. No, nyt kävi nii, että tytöltä loppui rahat ja pakko on tuosta aivan ihanasta ja tuloksia tuovasta ohjelmasta luopua.

Ihan en tavoitteeseen päässyt. Kolmisen kiloa jäi uupumaan, mutta ne lähtee sitten muuten jos on lähteäkseen, nyt keskityn treenaamiseen, koulun käyntiin, uuteen työhön, ystäviin ja elämiseen. Ja onhan tämä noin  -10 kiloa hyvä tulos jo itsessään. :)

Edelleen päivittelen tänne miten projekti etenee, mutta se siirtynee hiukan treeni ja ruokaohje painotteisempaan suuntaan. Iski nimittäin leipomus ja ruoanlaitto kärpänen kun katselin Australian Master Chefiä. :D Myös käsitöitä voisi olla luvassa piiiiitkästä aikaa tässä kevään mittaan. :)

Nyt mukavaa loppuvuotta kaikille ja seuraavaan kertaan. :)

Rakkaus = lumi + oma lauta <3

Kommentit