Rahasta ja muusta

Tänä aamuna salille kävellessä tuli mietiskeltyä jälleen hiukan raha- asioita. Näin opiskelijana sitä rahaa ei tunnu koskaan olevan riittävästi, vaikka mies kuinka on vakityössä ja talous on yhteinen. Silläpä joudummekin miettimään joka kuukausi mitä voidaan tehdä, mistä tingitään, että raha riittää ruokaan, laskuihin ja bensaan vielä kuukauden lopussakin.

Perjantai-iltana (eilen) viimeisen työharjoittelu päivän kunniaksi päätin käydä kaupassa ja ostaa hiukan herkkuja meille illaksi. Mukaan tarttui pari siideriä, sipsipussi ja karkkipussi. Toki mikään näistä ei varmasti pääse siihen kauppojen halvimpien tuotteiden joukkoon, mutta silti hiukan hämmennyin, kun loppu summa lähenteli 20 euroa.

Tätä jäin sitten tuolla pakkasilmassa kävellessäni miettimään. Mitä kaikkea tuolla kahdellakymmenellä eurolla olisi saanut? Tai mitä kaikkea sillä rahalla saisi jos aina herkkuja/alkoholia ostaessa pistäisikin ne rahat säästöön?

Tuo perjantaina herkkuihin käyttämäni noin 20 e. No sillä olisin saanut maksettua puhelimen osamaksu erän tai ostettua uuden kauan haaveilemani hupparin. Sen olisi myös voinut käyttää rakkaan harrastukseni neulomisen tukemiseksi.

Baarissa oluttuoppi maksaan sen 5 euroa tai enemmän. Jos illan aikana tulee viisikin tuoppia ja muutama shotti otettua menee 50 euroa hetkessä ja jos vielä taksilla matkustaa kotiin niin 70 euroa ei ole summa eikä mikään yhdelle illalle. Tuolla rahalla kävisin mieheni kanssa ulkona syömässä eikä kaikki edes menisi, saisin uuden treenivaate kerran, pääsisimme päiväksi rinteeseen molemmat, näin muutamia asioita mainitakseni. Ja mikä määrä kaloreita olisi jäänyt nauttimatta, kun olisi jäänyt sipsit ja alkoholit syömättä/juomatta. Näita tulee varmasti mietittyä seuraavan kerran, kun eksyy baarikadulle tai kaupan herkkuhyllyille. Ja toki, kun uusi dieettikausi on suunnitteilla ajatukset siirtyy herkkuhyllyilta hevi-osastolle muutenkin, toivottavasti ainakin. :D

Mutta sitten hiukan iloisempiin asioihin. Harjoittelu siis loppui perjantaina ja hyväksytystihän se läpi meni. Harjoittelupaikka oli aivan ihana ja taisi sieltä kesätöitäkin napsahtaa. Lisäksi päätös sairaanhoitaja opintojen parissa pysymisestä ja ala-valinnan oikeudesta vain vahvistui entisestään.
I <3 my "job". :)))


Reippaana yövuoroa aloittelemassa :)

Herkkujen lisäksi tuli hiukan käytettyä rahaa omaan hyvinvointiin tällä viikolla ja hankin kauan haaveilemani Polar Loop-aktiivisuus rannekkeen (kirpparilöytö). <3 Viikon se on nyt ranteessa/taskussa kulkenut ja rakkaus on puhjennut. Tästä rakkaudesta ja treenikuulumisia seuraavan kerran. Pientä arviota myös LadyLinen ryhmäliikunta tarjonnasta luvassa, sillä seuraavat kaksi viikkoa treenaillaan nimittäin naisten kanssa. :D

Jalkapäivän jäljiltä kaikkensa antaneena ;)
Kuulumisiin *pus* :)

Kommentit