Viimeinen(kö?) dieetti

Jälleen se päätös on tehty, suunnitelmat valmiina, kaapissa rahkaa ja parsakaalia ja totta kai motivaatio kohdallaan. Huomenna alkaa viimeinen dieetti (toivottavasti) ja tällä kertaa mennään SD:n ohjein (hiukan soveltaen) ja tavoite edelleen se sama keväinen, BMI 25 eli 67 kiloa tai alle.

Vapusta ja ekasta SD:stä kiloja on hienosti lähtenyt noin 9 kg ja lihas% on kasvanut yli 3 yksikköä. Vartalo on siis muuttunut todella paljon, kunto kasvanut hurjasti ja vanhoja ja uusiakin vaatteita käynyt isoiksi. Tavoite on kumminkin vielä saavuttamatta ja perfektionisti, kun olen niin se on saavutettava. :) Eikä tämä kroppa nyt vielä niin pieni puhumattakaan täydellinen ole.

Edelleen tarkoituksena on salilla käydä samaan vanhaan tyyliin, painoja kasvattaen ja toistoja lisäten vähintään 3 kertaa viikossa. Toivottavasti tämä ei tarkoita, että paino ei lähtisi laskuun. :/ Aerobista olisi kyllä tarkoitus kasvattaa tämän hetken 0-2krt/vk tahdista 3-4 kertaan ja toki ruokavalioon tulee jälleen ryhtiliike.

Eli sellaiset suunnitelmat tällä hetkellä toivottavasti viimeiselle dieetille kilotavoitteen saavuttamiseksi. Tarkoitus olisi saada tavoite 5 viikon aikana saavutettua. Tuon ajan olen käytännön harjoittelussa, joten omilla eväillä mennään niin ruokailu on helpompaa ja elämä muutenkin aktiivisempaa, kun työ kumminkin seisomatyötä eikä tarvitse koulunpenkillä napottaa. Jos tämä ei onnistu, niin sitten täytyy miettiä jonkinlainen suunnitelma miten koulun ohella mennään, mutta pidetään peukkuja. :)

Kuva tämän hetken kunnosta, 70,5 kg. :)
(Kuva otettu helmikuun haalaribileistä, Onnelan vessasta :D )
Seuraavassa postauksessa esittelyssä uusi ja blogin ensimmäinen "sarja." Luvassa hulvattomia keittiöseikkailuja parhaan ystävän kanssa. ;)

Kommentit