5 viikkoa kulunut...

Juu, eli nyt on yli viisi viikkoa siitä, kun kirjoittelin "viimeisestä dieetistä." No, kuinkas kävikään.. Ei ihan mennyt niin kuin Strömsössä.

Alku alkoi ihan hyvin. Ei tullut lipsuttua ja lenkit maistui, mutta mitä pidemmälle koulun käytännön harjoittelua mentiin sitä enemmän ne välipala leivät ja muut mukavat alkoi maistua ja niinpä koko ajatus dieetistä hukkui.

Loppu pelissä tulin siihen tulokseen, että harjoittelu ja diettaaminen yhtä aikaisesti ei ollut kovinkaan tuloksellista, jompi kumpi kärsi koko ajan. Näinpä harjoittelu meni prioriteetti numero ykköseksi, sillä harjoitteluita ei tule kuin kerran, mutta painoa voi pudottaa koska vaan.

No, missäs sitä sitten mennään tällä hetkellä. Kaiken kaikkiaan paino on pysynyt aikalailla samoissa, treenattua on tullut samaan malliin ja ruokailtu on välillä fiksusti ja välillä vähän vähemmän fiksusti. Viikonloppuna maisteltiin sipsejä ja grilliruokaa ja tyttöjen illassa pari viikkoa sitten tui nollattua alkoholilla piiiitkästä aikaa vähän reilummin ja se teki kyllä hyvää. Eikä taas tarvii ihan hetkeen sitä harrastaa. ;)

Nyt siis kevät jatkuu sillä fiksummalla ruokailulla ja vaakaa tuijottamatta. Huomenna alkava työ ja koulunpenkillä istuminen vienee sen verran virtaa, että dieetti tuskin on fiksu veto tähän väliin. Sitä katsotaan sitten uudelleen, kun nähdään paljonko kevään matkalla tulee kiloja tuliaisena. ;D

Kommentit