Erilainen vuosi

Aika lailla vuosi siitä kun kirjoitin edellisen kerran. Ja voi kuinka siinä ajassa onkin tapahtunut. Jos katselee elämääni vuosi sitten tuskin tunnistan itseäni, niin paljon on kerennyt tapahtumaan.

Vuosi sitten jouduin tilanteeseen, joloin minun oli pakko tehdä radikaaleja ratkaisuja oman onnellisuutetin ja hyvinvointini eteen. En ollut tyytyväinen elämääni saatikka parisuhteeseeni. Niinpä erosin miehestäni. Se ei ollut helppo ratkaisu, mutta hyvässä yhteisymmärryksessä tapahtunut päätös. Tämän lisäksi muutin pois reilut 2 vuotta hyvin palvelleesta kodistani lapsuuden ystäväni sohvalle ja unohdin sekä työnteon, että kaikki muut velvollisuudet.

Vietin elämästäni näin 2 kuukautta. Otin täydellisen tauon elämästäni ja se teki hyvää. Vietin aikaa ystävien kanssa, lepäsin ja keräsin akkuja kenties elämäni rankimmalle mutta ihanimmalle matkalle. Sillä vain pari viikkoa eroni jälkeen koulu tarjosi mahdollisuutta lähteä Shangahaihin opiskelijavaihtoon. Koko ikäniolen haaveillut vaihtoon lähtemisestä, mutta olen kokenut etten parisuhteessa ollessani siihen pysty. Niinpä nyt tarjoitui täydellinen mahdollisuus kokeilla siipiäni. Kodittomana sinkkuna en nähnyt esteitä muuttaa kolmeksi kuukaudeksi maapallon toiselle puolelle.

Ei se sitten loppu pelissä niin helposti käynytkään. Tapasin jo joulukuun alussa nykyisen puolisoni, joten koko Kiinassa olo aikani kaipasin Suomeen ja minua kaivattiin takaisin. Mutta tästä selvittiin, ja muutinkin Kiinasta suoraan puolisoni luokse.

Nyt siis olen puolisen vuotta asunut uuden puolisoni luona. Yrittänyt kiriä vaihtoni aikana rästiin jääneitä koulutöitä ja jatkaa kesken jäänyttä kehonmuokkaus projektiani. Koulu hommat on sujuneet kuten kotiutuminen uudelleen Suomeen, mutta laihdutus projekti on mennyt suoraan päin persettä. (Anteeksi suora ilmaus..)

Siinä tuli paljon infoa hyvin vähillä yksityiskohdilla. Tulevissa postauksissa hiukan tarkemmin kulunutta vuotta, kuvien kera. Sitten voidaan taas suunnata katse nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Sillä enää ette minusta tule pääsemään eroon. ;)

Kommentit