Rentouttavat pyhät?


Joulun ja uuden vuoden pyhäpäivät sattui viime vuoden lopulla mukavasti arkipäiville. Sai päivätyöläiset, minä mukaan lukien mukavasti hiukan ylimääräisiä vapaapäiviä. No, olihan se ihan mukavaa, mutta arkeen paluu kyllä oli sitten kaikkea muuta.


Jo ennen joulua töissä oli aika hulinaa. Mutta voi jestas nämä välipäivät. Viime viikolla ei ollut kuin se kolme arki päivää ja kun viiden päivän asiakkaat tungetaan kolmelle päivälle niin tietäähän sen. Eikä tämä viikko ole yhtään sen helpompi, 4 päivässä 5 päivän asiakkaat.


Tällä hetkellä oma fiilis on se, että olisi parempi kun noita pyhiä ei olisi ollutkaan. Kyllähän siinä saa hiukan enemmän nukkua ja omalla tavallaan rentoutua, mutta arkeen paluu on sitten kaikkea muuta kuin miellyttävää sen jälkeen. Itsestäni ainakin tuntui joulun jälkeen siltä kuin koko joulua ei olisi ollutkaan.


Olisiko sitten ollut helpompaa jos kaikki pyhät olisi sattunut viikonlopulle ja työviikot olisi olleet normaalin mittaisia? Paha mennä sanomaan, voi olla. Mutta miten jaksamisen kanssa sitten olisi käynyt, jos täyttä työviikkoa olisi pitänyt painaa aina pääsiäiseen saakka?


Siitäpä pientä joulun jälkeis pohdintaa. Viikonloppuna vielä yksi tuplapyhä, mutta onneksi (kai?) normaali mittainen viikonloppu. Vaikkakin sisältäen yhdet synttärijuhlinnat ja sen sellaista pientä.


Nyt oikein hyvää kuluvaa vuotta kaikille! Palaillaan kun arki tästä kunnolla alkaa. xoxo



Kommentit