Blogin uudelleen "brändäys"

Tämä blogi on alunperin perustettu vuonna 2014 käsitöitäni varten. Väyläksi dokumentoida omia projekteja ja kenties saada joku muukin innostumaan käsitöistä.

Tässä vuosien varrella tämä alusta on toiminut täysin muussa tarkoituksessa. Ja kuten varmasti joku on rivien välistä lukenut, on punainen lanka ja kirjoitusinspiraatio ollut myös aika pahasti hukassa. Kirjoittaminen ja blogin pitäminen on kyllä aina olleet ja ovat edelleen lähellä sydäntä, enkä halua uskoa, etteikö tämäkin blogi saada vielä hyvin hereille talviuniltaan, kunhan se punainen lanka löytyy.

Viime vuodet ovat olleen muutosten aikaa. Suurimmista muutoksista olenkin tänne avautunut. Arjen pyörityksessä käsitöiden tekokin on välillä ollut vähänlaista. Viime talven aikana sain tehtyä yhden hiukan isomman neulomis projektin, josta oma postauksensa joku toinen päivä. Tämän syksyn aikana kuitenkin innostus on löytynyt uudelleen ja lanseerasimpa joulukuun aikana omat käsityö visut sekä Facebookiin, että instagramiin. Jatkossa löydtä sivut Made by Beat siis myös edelle mainituilta some-kanavilta.

Pitkästä aikaa puikoilla siis useampi projekti sekä itselle että muille. Enemmän onkin tullut neulottua muille kuin itselle ja se on tervetullut muutos. Projekteihin on tullut monipuolisuutta ja haluan uskoa, että taidotkin ovat lisääntyneet uusien haasteiden myötä.

Alla muutama kuva tämän syksyn aikaan saannoksista.

Ystävän tuleville kaksostytöille peitot ja töppöset <3

Sukkia tulee edelleen tehtyä kaikkein eniten, mutta malleja repertuaarissa jo enemmän :)


Maailman ihanin ja suloisin malli <3

Ja koska aina ei jaksa neuloa, tulipa jouluksi tehtyä muutakin

Kuulumisiin <3

Kommentit